MASTURBATORS
Nu tot 15% korting

Bekijk onze laatste recensies


Teazers Intieme Douche

Simpel, goedkoop en doet exact wat het moet doen. Omdat deze ook een wat kleiner formaat heeft is het ook makkelijk mee te nemen op vakantie bijvoorbeeld in je handbagage.

AJB
28-05-2020
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Anal Eaze Verdovend Anaal Glijmiddel - Kersensmaak

Ik gebruik Anal Eaze al enkele jaren en het werkt fantastisch.

AJB
28-05-2020
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Slip Met Open Achterkant - Zwart/Blauw

Artikel heeft mijn verwachtingen meer dan waar gemaakt! Maattabel precies goed. Snelle levering!

Thorloki989
22-05-2020
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Strict Leather Speed Snap Cock Ring

Ik heb deze ring thuis liggen. Ik gebruik hem vaak. Hij oogt mooi en is makkelijk aan- en uit te doen. Hij doet wat hij moet doen, penis staat er duidelijk stijver en krachtiger mee.

MD069
14-05-2020
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

FPPR. Anus Masturbator - Mokka

Ik gebruik hem wekelijks! goed gevoel. In het begin wel eventjes zoeken naar de juiste hoeveelheid glijmiddel die je moet gebruiken. Geile ervaring.

MD69
14-05-2020
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Kunstleren String Met Netstof - Zwart

Leuk broekje

Guy
13-05-2020
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Mannenstring Met Rits Met Strass-Steentjes

Leuk sexy broekje

Guy
13-05-2020
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Leren en stalen penis- en balring

Leuk ding. Zit lekker strak

Piraat
12-05-2020
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Microfiber Boxer - Wit

Prachtige boxer. Zit lekker. Ziet er sexy uit

Piraat
12-05-2020
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Euroglider Condooms - 144 stuks

Goede kwaliteit en sterk, ook voor anaal gebruik voor een goedkope prijs.

Naugthyboy
27-04-2020
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Just Glide Glijmiddel op Waterbasis 200 ml

Geurloos, prima in gebruik. Werkt goed.

Naugthyboy
27-04-2020
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Crystal Jellies - Anal Starter

Heerlijke kleine, zachte dildo. Ik ben zelf meer top maar ben aan het experimenteren met bottom dan is dit een goed hulpmiddel.

Kay
23-04-2020
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Dildo Met Noppen

Het is een zacht, erotisch en hygiënisch attribuut! Tegelijkertijd vind ik de vorm wel mooi! Wel moet ik het nog verder ontdekken samen met de partner...

Georges
17-04-2020
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Trinity siliconen cockringen - doorzichtig

Het is zeker een nuttig hulpmiddel om de erectie en het genot, ook bij de partner, langer vast te houden! Aanbrengen vergt een zekere ervaring en oefening, vind ik!

Georges
17-04-2020
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Realistische Dildo Huidskleur - 15 cm

heerlijke penis, ideaal voor beginners, zit heerlijk, niet te groot, niet te klein

K.
10-04-2020
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Dubbele Dildo 45 cm - Zwart

heerlijke staaf, stevig en flexibel, eerst ervaring met dubbel maar voelde goddelijk...…..

Geedo
05-04-2020
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Teazers Cock- En Balring Set - 3 Stuks

prettig gevoel wel vooraf insmeren met olie zodat het nit gaat irriteren op den duur

Geedo
05-04-2020
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Just Glide Anaal Glijmiddel 200 ml

Niet veel nodig om aan te smeren Gemakkelijk in gegruik tube

Stefke
01-04-2020
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Anale stimulatie douchekop

Gemakkelijke aansluiting douche zeker niet duur

Stefke
01-04-2020
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

King Cock XL Dildo Met Ballen - 27 cm

Zalig gewoon mss toch iets te groot voor anaal gebruik

Stefke
01-04-2020
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

EasyGlide toy cleaner 150 ml

Goed product! Werkt heel erg goed en ruikt lekker. Het materiaal wordt er mooi schoon van.

Stefan
31-03-2020
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

EasyGlide Waterbasis Glijmiddel 500 ML

Kwalitatief goede glijmiddel en een mooie voordeel verpakking! Ik ben tevreden!

Stefan
31-03-2020
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Realistische Dildo Huidskleur - 15,5

Mooi formaat voor een beginner en super realistisch! Door het design aan de achterkant kun je hem ook tegen de muur plakken. Je hebt ook uitvoeringen met ballen, maar ik mis deze totaal niet in het gebruik!

Stefan
31-03-2020
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Caleb Collar Met Ketting - Rood

Materiaal voelt goed en ruikt lekker. Hij is misschien ietwat hoog, maar ik kan daar wel mee leven

Telemachus
06-03-2020
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Easytoys Zwarte Anaal Douche - Medium

Vind ik top winkel ,al mijn bestellingen werden optijd geleverd en top produkten en alles discreet verpakt .

Nico1711
03-03-2020
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore: